Heading for The Big Apple!

Det är blir nog det sista inlägget i SVERIGE!! :D  Imorgon vid den här tiden är jag i New York!!

Ville bara än en gång säga att jag är såå taggad på det här, och mobilen finns med mig fram tills typ 10 tiden så släng gärna iväg ett sms ;)
Nejmen, nu ska jag dejta kudden och ställer klockan på fyra så får vi ser om jag kan sova en liten stund iallafall!
 
Det är tydligen många som har fått virus efter att ha använd hotellets internet i New York :o såå vi får se om det blir något inlägg där ifrån men annars kommer det på fredag eller i helgen när jag kommit till familjen! :)


PUSS på er! // elin


I'll Miss You!

Det är nu när man ska lämna allt som man inser hur mycket man kommer sakna alla. Vissa personer som jag känt att jag inte står så jättenära, asså shit det är nu jag inser hur mycket dom egentligen betyder!


Jag kommer verkligen sakna er grymt mycket! Ni vet vilka ni är <3


lite Information..!

Tänkte berätta lite om vad jag vet om min familj.
Jag ska som sagt bo i den lilla lilla staden Chatham, Virginia och om jag förstod rätt så bor det bara ca 1500 pers där. Inte lite skillnad mot S-tälje som har typ 100.000 haha. Iallafall, jag ska bo hos familjen Watson som består av:
John, 45
Sharon, 38
Kristen, 15
Courtney, 13
Willie, 20 (bor inte hemma)

Sharon är hemmafru och John är typ "farmer" och däck försäljare :P Jag har försökt att kolla på google earth för att se vart jag ska bo. Det är typ på landet och det såg väldigt kalt ut, typ inga hus men jag såg en kyrka haha. Om jag bara får svar på mailet som jag skickade iväg så kanske det kommer lite bilder! :) Tjejernas intressen var softball och cross country. Jag har faktiskt prövat på softball en gång när jag var på Stadium Sports Camp för flera år sedan. Om jag minns rätt så vart det faktiskt ganska kul, fast jag var nog inte så bra haha. Eller det kanske var baseball jag testade? elr vad är det för skillnad?

Jag ska ju gå på Gretna High School, fast jag kommer börja där när det redan gått tre veckor! Så jag vet inte hur det blir...hoppas det finns några roliga klasser kvar och att jag kan vara med i något lag. Har försökt att kolla på deras hemsida för att se vad de finns för aktiviteter och så men den är "under construction" så det står inte så mycket men men om jag bara får svar på mailet så.


Taggad som f***n! fast jag har inte börjat packa riktigt än :S har tvättid imorgon kväll då vi ska tvätta allt jag ska ha med mig så det blir väl att packa på söndag, två dar innan! lycka till!

Nejmen jag känner på mig att det här kommer bli jättebra! :D

Ta hand om er! / elin


Virginia here I come!

Jag har fått min placering!!! Är så sjuukt glad just nu :D väntan is finally over! Jag typ skakar, ler som ett fån och vet inte riktigt vad jag ska ta mig till... Den 31:a åker jag, alltså är det mindre än en vecka kvar! Nu kommer liksom allt på en gång jag måste tvätta, packa, köpa klart presenter! I'm soo exited!

Vet inte om jag ska skriva ut information om familjen än, det kan vi ta nästa gång :) men jag kan säga att ska bo i Chatham i Virginia. Det är typ lite "farmerplace" över det. Jag ska gå i Gretna High School och tyvärr har skolan redan börjat :/ de ville egentligen att jag skulle vara där idag! haha går ju liksom inte men det blir nog bra iallafall.

Jag är helt uppe i varv så ska ta en dusch och lugna ner mig lite, elr försöka iallafall ;)


Puss på er! // Elin


Bättre att ångra det man gjorde än det man inte gjorde.

Jag har inte så mycket att skriva om nu innan jag fått min placering, och den tar verkligen god tid på sig att komma :/ Men jag har iallafall fått lite smak på the US, skypa nyss med Sofie som befinner sig i Kansas! :D Saknar henne! <3 men hon verkar ha det superbra och nu längtar jag verkligen tills jag åker och jag vill åka NU!


Svar på fråga:

Jasmine om This ain't goodbye - Train:

Hej jag har några frågor
Hur övertalade du dina föräldrar att åka?
Ett High school year kostar ju väldigt mycket pengar, hur fick du ihop pengarna?

Tacksam för svar eftersom jag själv är grymt sugen på att åka om typ 2 år....


Hej Jasmine!
Jag behövde inte direkt övertala mina föräldrar. Min mamma visste att jag alltid velat åka dit och jag har pratat mycket om att jag vill till USA och uppleva High School. Fast jag blev nästan förvånad att hon lät mig söka men hon förstod nog att om jag verkligen ville åka och var mogen för det så ville hon låta mig få ta det steget. Jag visade självklart Explorius (organisationen jag åker med) hemsida och berättade om alla fördelar och om vad som ingick i priset m.m och ska jag vara ärlig så visste inte min pappa först att jag sökt, men han förstod sen att om mamma godkänt det så var det inte mycket han hade att säga till om. Men han tyckte bara att det skulle bli kul och bra att jag skulle få bli lite mer självständig. Det är ju en otrolig erfarenhet också!

Nu kan det låta som att jag är bortskämd men det är jag verkligen inte på nåt sätt. Det var mina föräldrar som betala allt men dom hade aldrig gjort det om dom inte visste hur mycket jag ville det här. Som jag sa är det en enorm erfarenhet att få uppleva den amerikanska kulturen och allt runtomkring.
Får man chansen, ta den! :)



//elin 


This ain't goodbye - Train

en låt som betyder, lyssna bara :)




9/8 2010

Just nu känner jag mig helt tom. Alla känslor kommer på en gång och då blir det liksom lika med noll.

I lördags var det alltså avskedsfest för mig och Sofie, som btw åker IMORGON!! heelt sjukt....
Iallafall, vi hade sjukt kul och allt kändes så otroligt bra! Med oss tjejer tillsammans kan det inte bli annat än lyckat! Vi fick presenter, supergulligt och då slog det mig verkligen att jag kommer sakna er! <3


Vi fick varsin liten låda med lite småsaker, bl.a en försvarets hudsalva fick jag, eftersom att jag är typ beroende av den (a) av läppbalsam, läppglans överhuvudtaget ;)
En liten nyckelring med en bricka där det stod "Great friends are hard to find, difficult to leave and impossible to forget" supersött <3 Fick en cd av Helena där hon gjort en film med massa bilder och videos på oss!
Tack den var verkligen jättefin :) <3

Av Sofie fick jag ett kort som hon skrivit och jag började ärligt gråta när jag läste det :')  och Sofie jag kommer aldrig lämna dig! Jag hade inte klarat att gå igenom allt det här själv, du har funnits vid min sida och det är till dig jag har vänt mig med alla mina frågor (a) Kommer sakna dig så otroligt mycket men vi ses ju snart ellerhur!? 10 månader är ju ingenting ;)
Ha det bäst Sofie och lev din dröm. Älskar dig! <3

länk till Sofies blogg hittar ni bland mina länkar ;)


Jag fattar fortfarande inte att jag ska åka, men jag har fått reda på att jag inte åker innan den 20e. Alltså kommer jag inte åka den här eller nästa vecka. Det hjälpte mig ingenting men men. Då vet jag!


Ta hand om er! / Elin




still waiting

Inget nytt om placeringen :(

Idag var jag och min vän Sofie (som också är utbytesstudent) och fixa tills imorgon då vi ska ha våran avskedsfest slash mys! För hon åker ju redan på tisdag den lyckosten! Jag är verkligen avundsjuk på henne nu. Jag som fortfarande väntar på att telefonen ska ringa... Jag är iallafall taggad inför imorgon :) fast det kommer kännas konstigt eftersom jag lär ju hinna träffa alla sen efter för vi ska typ spela minigolf nästa vecka när Sofie ha åkt :S lite fail. Men då lär jag väll inte gråta så mycket heller :)

Håll tummarna för mig och min placering!

Puss // elin

2:a Augusti redan!

Nu har jag hämtat mitt visa som kom för någon dag sen! one step closer! 
Jag har även börjat skriva packningslista och så har jag köpt en stor väska jag kan ha som handbagage och ett "travel with me" kit som jag blev inspirerad till att köpa av andra som åker iväg :)

åh plaacering? var är du?.......folk har redan börjat åka?!..

En av min bästa vänner som också är utbytesstudent och ska till Kansas i USA, åker om 8 dagar!!! alltså den 10 augusti!! det känns helt sjukt och jag blir helt nervös haha men eftersom jag inte fått min placering än så känns det inte riktigt som att jag ska åka så jag lever liksom lite genom henne! om nån förstod =)


Svar på fråga:

Anonym om Placering NU tack!:
Hej! När anmälde du dig till utbytesåret? hoppas på en placering snart iallafall! ;)
30 Juli, 17:59

Jag anmälde mig att åka som utbytesstudent i september förra året. Men jag skickade inte in mina ansökningshandligar förens i mars i år.
Hoppas jag med! :)





//elin

RSS 2.0